realgymnasiet.blogg.se

En plats för alla insändare. låt åsikterna hagla!

Alla är lika värda!!

Publicerad 2014-10-28 13:48:00 i Allmänt,

Det jag vill säga med min insändare
de är att ..
Jag tycker att det är ett problem att det inte är lika för män som kvinnor i vissa länder, jag tycker att det ska vara lika för alla människor små som stora.
De är många som säger att det är bra att det inte är lika för alla personer men jag tycker att det är fel!! Det ska vara lika för exakt alla människor för att alla är lika värda svarta om vita, det spelar ingen roll vilken hudfärg man har för det är inte det man ska döma personen för.
jag tycker att det ska vara lika för alla människor, eftersom man ser massa skit på Internet t.ex på Facebook, Instagram, Twitter osv där det tex står att den och den personen är ful och tjock, att dom inte är värda att leva osv jag tycker att det är väldigt fel för så ska det inte vara. Alla ska ta ansvar, alla ska hjälpa alla, man ska stå upp och hjälpa den personen som t.ex blir mobbad. Man ska aldrig uppmuntra den som mobbar till att fortsätta göra det han/hon håller på med för det är fel, man ska göra tvärtom och hjälpa den personen/personerna som bli mobbade.
 
// en som avskyr mobbning

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela